Studio Senses

WERKEN BIJ KAJA

Bij Kaja Interieurs geloven we dat onze mensen aan de basis staan van het succes van onze klanten en van ons als bedrijf. Gedreven mensen die elk hun eigen kennis, kunde en ervaring hebben. Maar vooral gedreven mensen die echt het verschil willen maken en onderdeel willen zijn van succes. Mensen die beschikken over een can-do-mentaliteit. Slimme denkers, sterke doeners. Sfeermakers met een hart voor horeca, die de kunst van gastvrijheid verstaan. Enthousiastelingen die een passie hebben voor beleving, meubelen of interieurs. Dat maakt het verschil. Voor ons, maar vooral voor onze klanten. In welke functie bij Kaja dan ook.

Een inspirerende en uitdagende baan bij Kaja?

Is er een klik? Geloof jij ook echt het verschil te kunnen maken met jouw passie, kennis of ervaring? En hiermee een aanvulling te zijn op ons huidige team? Dan komen we graag met je in contact. Deel jouw passie met ons en verras ons met jouw persoonlijke motivatie en CV. Wie weet is het de aftrap van jouw droomjob. Mail Roy Hemmink (directeur Kaja Interieurs) via rhemmink@kaja.nl. Liever eerst telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook. Bel Roy via 0548 514 705.

WIJ ZOEKEN COLLEGA’S

Dat biedt kansen voor jou. Voor onze nieuwe vestiging zoeken we nieuwe, gedreven collega’s.

Iets voor jou?
Check hieronder de vacatures voor alle ins & outs van deze jobs en verras ons je met motivatie en CV.

De Account Manager Projecten draait actief mee binnen het salesteam, vindt het leuk om klanten actief te benaderen en in kansen te denken. Een teamplayer, die samen met een interieurarchitect klantwensen doorvertaalt naar een passend ontwerp en uiteindelijk naar een aansprekend interieur. Ben je nog steeds enthousiast? Check dan onderstaande profielschets zeker.

naar de vacature

Een echte groeifunctie voor een commerciële sfeermaker die het een uitdaging vindt om onderdeel te zijn van een nieuw concept op de Belgische markt. Iets voor jou? Dan komen we graag direct met je in contact of check eerst het onderstaande profielschets nog even.

naar de vacature

Wij willen namelijk een creatieve vormgever die graag ervoor zorgt dat onze on-offline uitingen er piekfijn uitzien. Naast deze vaste werkzaamheden is er veel ruimte voor eigen inbreng, afhankelijk van je competenties en interesses. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van blogs en het interviewen van opdrachtgevers voor klantreviews, het uitvoeren van een behoefteonderzoek, of salesactiviteiten.

naar de vacature