ONLINE INSPIRATIE

Een succesvol terras, is een vol terras waar sfeer, gastbeleving en rendement hand in hand gaan. Een eigen identiteit, inrichting en uitstraling spelen hierbij een sleutelrol.

VRAAG NU DE KAJA CATALOGUS AAN

Liever echt even door onze magazines bladeren en inspiratie op doen voor uw terras of interieur? Vraag dan nu onze magazines aan en wij sturen u deze zo snel mogelijk toe.

IK ONTVANG GRAAG*

ENJOY
EVERY
MOMENT

BINNENMAGAZINE

Beleef hoe veelzijdig hospitality kan zijn. In dit magazine nemen we u mee in de wereld van interieur, meubilair en identiteit voor de hospitality branche.

MAGAZINE AANVRAGEN

VAN BINNEN
NAAR
BUITEN

BUITENMAGAZINE

Een succesvol terras, is een vol terras waar sfeer, gastbeleving en rendement hand in hand gaan. Een eigen identiteit, inrichting en uitstraling spelen hierbij een sleutelrol., bekijk hier de catalogus van Kaja.

MAGAZINE AANVRAGEN

VAN
IDEE TOT
OPENING

INSPIRATIEBOEK

Onze roots liggen binnen de horecabranche. Daar zijn we opgegroeid en voelen we ons thuis. Maar met ruim 50 jaar kennis, ervaring en passie op zak heeft Kaja Interieurs alle ingrediënten in huis om hospitality concepten ook tot leven te laten komen in onderstaande markten of disciplines. Bekijk de Kaja catalogus.

BOEK AANVRAGEN