Bij Frank

Restaurant ‘Bij Frank’ wil haar gasten vooral verrassen. Dat doet ze op alle denkbare manieren. Van een verrassende kaart met bijzondere gerechten en verfijnde presentatie tot aan het werkelijk prachtige interieur!

Bekijken

Parkoers

Parkoers is een bijzondere lunchroom in het Zuiderpark in Den Haag. U kunt er terecht voor een heerlijke koffie met gebak, brunch, lunch of een borrel. In Parkoers gebruiken ze producten met een eerlijk verhaal.

Bekijken

Restaurant No.11

Terwijl we plaatsnemen aan een tafeltje in het strakke en lichte restaurant valt op dat het interieur in elk geval niet die aandacht ontbeert.

Bekijken

Hotel Termunterzijl

Hotel & Restaurant Termunterzijl ligt direct aan de zee. Een uniek plekje in Nederland. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat het gezamenlijke (design)team van Kaja Interieurs en Van Gestel grootkeukentechniek juist de zee en de visserij als inspiratie hebben gekozen.

Bekijken

Quelle

Als je hier niet tot rust komt, dan kom je dat nergens. Bij Hotel Quelle Nature Spa Resort draait alles om rust, genieten en beleven.

Bekijken

Westin Dragonara resort

Live the excellent life on Malta.

Bekijken

Restaurant Victorian

Victorian restaurant op een A-locatie in Düsseldorf de Königsstrasse is een ster-restaurant welke Kaja in 2015 ontworpen heeft en mogen inbouwen.

Bekijken

Club Belle

Met uitzicht op de daken van Frankfurt vind je de exclusieve open air Club Belle. Een fantastische venue voor party’s en events. De DJ’s laten de tropical sounds door de speakers galmen en de bartenders schenken de meest exotische cocktails onder de ondergaande zon.

Bekijken