Chez Léon

Bij C’est bon chez Léon kun je heerlijk genieten in hartje Naaldwijk! Door het gebruik van natuurlijke kleuren en materialen heeft het restaurant een warme, vriendelijke uitstraling.

Bekijken

LIZ

LIZ heeft een modern interieur, waarbij zowel het pand als de omgeving een grote inspiratie zijn geweest voor het ontwerp.

Bekijken

Restaurant Banfi

Het interieur van restaurant Banfi staat voor luxe. De kleur groen maakt het restaurant stoer en door het gebruik van rijke stoffen krijgt het restaurant een chique uitstraling. Met de centrale bar en het plafond als opvallende eyecatcher wordt het diner bij Banfi een feestje!

Bekijken

Stadsboerderij

“Kaja heeft onlangs de eerste verdieping verbouwd en ingericht. Designer Dick: “Voor de stadsboerderij gingen we voor een huiselijke sfeer, zodat de gasten én de werknemers zich er thuis voelen.”

Bekijken

Grandhotel Huis Ter Duin

“Een verborgen parel, dat is wat het terras op de tweede etage van Grand Hotel Huis ter Duin is. Sit back and relax in één van de Amigo loungesets bij Bubbles & Bites by Latour. De foto’s spreken voor zich.”

Bekijken

Las Rosas

“Kaja Interieurs heeft restaurant Las Rosas in Zwolle zowel binnen als buiten volledig opnieuw ingericht, met Spaanse passie en Zwolse gezelligheid als uitgangspunten.”

Bekijken

Delfins Beach Resort

“Kaja Interieurs werd ingeschakeld voor de inrichting van het gehele project. De vriendelijke kleurtinten en tropisch botanische elementen zorgen voor een subtropisch tintje.”

Bekijken

BOM Food & Drinks

“De kelders werden omgevormd tot een industrieel interieur, de mix van harde materialen (hout, metaal, leder, marmer) geven een warm en karaktervol aspect.”

Bekijken