Studio Senses

Klaptafels en vergadertafels

Onze horeca klaptafels en vergadertafels zijn bij geschikt voor uitstek geschikt wanneer je niet voldoende ruimte hebt om dit soort tafels elke dag te plaatsen. Wanneer je ze slechts enkele keren per jaar gebruikt of op meerdere plekken binnen de organisatie verhuisd, is het handig dat je de tafels eenvoudig kunt verplaatsen. Bij Kaja Interieurs kunt u terecht voor een ruim assortiment horeca klaptafels en vergadertafels.

Horeca klaptafels en vergadertafels

In ons assortiment horeca klaptafels en vergadertafels zit altijd een geschikte tafel voor uw bedrijf. Wij hebben altijd een tafel passend in de stijl en het karakter van uw zaak. Onze tafels zijn verkrijgbaar in diverse maten, materialen en kwaliteiten. Massief, hout of HPL gefineerd. U kunt kiezen voor een lage variant, maar ook hoge uitvoeringen en zelfs in hoogte verstelbare varianten zijn beschikbaar in ons assortiment. De klaptafels berg u eenvoudig en snel weer op zonder dat ze teveel ruimte in beslag nemen.

De juiste horeca klaptafels en vergadertafels vinden

Het blijkt vaak een lastige klus te zijn om de juiste horeca klaptafels en vergadertafels voor uw restaurant of café te vinden. Door de vele mogelijkheden wordt het soms juist lastiger om een tafel te vinden die aan uw wensen voldoet. Het is belangrijk dat de kleur, de stof, het materiaal en de vormgeving volledig naar uw wens zijn. Wij hebben ons assortiment met veel zorg en aandacht samengesteld en geven u graag een persoonlijk advies op maat, bijvoorbeeld over horeca klaptafels en vergadertafels.

BEKIJK DE COLLECTIE