Studio Senses

KANTINE INRICHTING

Een moderne bedrijfs-, school- en sportkantine draagt bij aan teamspirit. Kan uw kantine zelf wel wat frisse energie gebruiken? Kaja heeft het juist horeca meubilair in huis voor een complete, smaakvolle kantine inrichting. Van hoogwaardige kantinestoelen- en tafels tot kantineverlichting. Binnen uw persoonlijke voorkeuren en budget.

KANTINE INRICHTING MET CREATIVITEIT EN INSPIRERENDE DUURZAAMHEID

Kaja staat voor creativiteit en inspirerende duurzaamheid. Al meer dan 50 jaar leveren wij horeca meubilair aan ondernemend Nederland. We bekijken niet alleen wat de meest praktische indeling is voor uw kantine, maar nemen ook mee welke uitstraling het best past bij uw wensen. Door onze ruime ervaring en uiteenlopende klantenkring mag u rekenen op deskundig en veelzijdig advies.

KANTINE INRICHTING OP MAAT

Staat het droommeubilair voor uw kantine inrichting niet in ons assortiment ? Onze medewerkers helpen u graag verder. Bij Kaja is het hele traject in goede handen: van ontwerp tot realisatie. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een offerte. Of bestel onze gratis inspiratiecatalogus.

NEEM CONTACT MET ONS OP