Tafelbladen

HOTELINRICHTING

Een partner nodig voor uw hotelinrichting? Met meer dan 50 jaar ervaring is Kaja een vertrouwde naam in de horecabranche. Van ontvangsthal tot restaurant: door Kaja Interieurs beleven uw gasten gegarandeerd een smaakvolle ontvangst.

THUISVOELEN BIJ UW HOTELINRICHTING

Eén van de belangrijkste visitekaartjes voor uw hotel: het interieur. Net als uw visie op gastvrijheid moet de hotelinrichting uitnodigend zijn. Een design vormen waar u en bezoekers zich bij thuisvoelen. U wilt gasten immers uitnodigen voor een warme kop koffie aan de bar, een verfrissende cocktail of goed gesprek. Of zorgen dat de inrichting van uw restaurant nóg meer smaak toevoegt aan de culinaire ervaring van uw hotel.

VAN DESIGNSTOEL TOT TERRASVERLICHTING

Logisch dat u zoekt naar een partner die even hoogstaande eisen aan uw hotelinrichting stelt als uzelf. Onze designstoelen, loungebanken, barkrukken, terrastafels en verlichting bieden ruimte voor uiteenlopende wensen. Of u nou zoekt naar een modern, klassiek of landelijk interieur.

EEN HOTELINRICHTING OP MAAT

Bij Kaja Interieurs is uw hotelinrichting op maat in vertrouwde handen. Van de eerste schets tot de laatste spijker in de muur. Met uw visie en budget in de hoofdrol werken we naar een design waar u sfeer voelt, ruikt en proeft. Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact op voor een offerte.

NEEM CONTACT MET ONS OP