Terrastafels

HORECA TERRAS

Beschikt uw horeca gelegenheid over een terras en bent u toe aan wat nieuws? Kaja levert alle benodigdheden voor een modern en trendy terras waar mensen heerlijk in het zonnetje kunnen ontspannen of ’s avonds relaxed onder terras verwarming kunnen verblijven.

HORECA TERRAS

Wij leveren alles wat u nodig hebt om een uitnodigend en gezellig horeca terras te creëren. Hierbij moet u denken aan terrasstoelen, loungesets, terrastafels, maar ook aan terraswarming, parasols, partytenten en buitenkeukens. Ons ruime assortiment voor uw horeca terras is te bezichtigen in onze inspiratieshowroom van 2500 m2. Hier kunt u alles wat u nodig heeft in het echt bewonderen.

DUURZAAM HORECA TERRAS

Al onze terrasstoelen zijn vervaardigd uit het beste aluminium en hoogwaardige kunststoffen voor het vlechtwerk. Onze terrasstoelen zijn makkelijk stapelbaar en gemakkelijk te reinigen met normale schoonmaakproducten.

UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Of het nu gaat om terrasstoelen, terrastafels of loungesets, wij leveren onze terrascollectie direct uit voorraad tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Heeft u interesse in de mogelijkheden die wij bieden voor uw ultieme horeca terras?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

BEKIJK DE COLLECTIE