Studio Senses

HORECA STAFTAFELS

Horeca statafels zie je terug in vrijwel iedere horeca onderneming. Onze horeca statafels hebben een prachtige vormgeving, zodat uw statafels bijdragen aan het creëren van de juiste sfeer en uitstraling in uw horeca onderneming.

HORECA STATAFELS BIJ KAJA INTERIEURS

Tussen de horeca statafels in het assortiment Kaja Interieurs zit altijd een geschikte statafel voor uw restaurant, café of bedrijfskantine. Door de hoogte van de tafels kunnen mensen er gezellig aan staan, wat al snel zorgt voor een leuke sfeer. Het is natuurlijk ook mogelijk om horeca barkrukken onder een statafel te plaatsen. Het leuke aan statafels is dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Uw gasten kunnen zelf kiezen of ze zelf graag willen zitten of staan aan uw horeca statafel.

ADVIES OP MAAT OVER HORECA STATAFELS

Een horeca statafel uitkiezen die bij de rest van uw interieur past is vaak een lastige klus. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en begeleiden van complete horeca interieurs. Wij geven u graag advies op maat over welk meubilair zorgt voor de juiste uitstraling van uw ruimte. U kunt daarvoor contact met ons opnemen, maar u kunt ook bij ons langskomen in één van onze vier showrooms. Ook daar staan onze medewerkers voor u klaar.

Heeft u interesse in ons assortiment horeca statafels?
Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

BEKIJK DE COLLECTIE