Terrastoelen

HORECA KUNSTSTOF TERRASSTOELEN

Horeca kunststof terrasstoelen worden veel gebruikt door verschillende horeca ondernemingen. Dat is ook niet zo vreemd, want kunststof terrasstoelen zijn geschikt voor ieder horeca terras. Ze zijn stijlvol, onderhoudsvriendelijk en kunnen goed tegen vrijwel alle weersomstandigheden.

HORECA KUNSTSTOF TERRASSTOELEN

Het assortiment van Kaja Interieurs bevat verschillende horeca kunststof terrasstoelen die geschikt zijn voor veelvuldig gebruik in de horeca. In ons assortiment vindt u eenvoudige terrasstoelen met pvc kuip in verschillende kleuren, maar u kunt bij ons ook terecht voor het luxere segment stoelen die met vlechtwerk afgewerkt zijn.

KLEUREN EN MODELLEN HORECA KUNSTSTOF TERRASSTOELEN

Onze horeca terrasstoelen zijn leverbaar in vele moderne kleuren en zijn in de meeste gevallen ook stapelbaar. De terrasstoelen hebben aluminium poten en zijn geschikt voor buiten en binnen.

Het grote voordeel van deze horeca terrasstoelen is dat ze ontzettend onderhoudsvriendelijk zijn. Ze zijn makkelijk te reinigen en zijn daarnaast ook nog eens zeer scherp geprijsd.

ADVIES OVER HORECA KUNSTSTOF TERRASSTOELEN

Bij Kaja Interieurs hebben we jarenlange ervaring in het vormgeven van volledige horeca interieurs. Wij zorgen ervoor dat alles tot in details op elkaar afgestemd is. Wilt u meer informatie, bijvoorbeeld over ons assortiment horeca kunststof terrasstoelen? Wij helpen u graag verder!

BEKIJK DE COLLECTIE