Studio Senses

HORECA CAFÉTAFELS EN RESTAURANTTAFELS

Onze horeca cafétafels en restauranttafels zijn geschikt voor elk type horeca onderneming. De tafels in café’s en restaurants bepalen voor een groot deel welke sfeer er uitgestraald wordt. Wij hebben tafels voor 2 en 4 personen, maar beschikken ook over grote stamtafels.

Horeca cafétafels en restauranttafels

In ons assortiment horeca cafétafels en restauranttafels zit altijd een geschikte tafel voor uw restaurant of café. Wij hebben altijd een tafel passend in de stijl en het karakter van uw zaak. Onze cafetafels zijn verkrijgbaar in diverse maten, materialen en kwaliteiten. Massief, hout of HPL gefineerd. U kunt kiezen voor een lage variant, maar ook hoge uitvoeringen en zelfs in hoogte verstelbare varianten zijn beschikbaar in ons assortiment.

De juiste horeca cafétafels en restauranttafels vinden

Het blijkt vaak een lastige klus te zijn om de juiste horeca cafétafels en restauranttafels voor uw restaurant of café te vinden. Door de vele mogelijkheden wordt het soms juist lastiger om een tafel te vinden die aan uw wensen voldoet. Het is belangrijk dat de kleur, de stof, het materiaal en de vormgeving volledig naar uw wens zijn. Wij hebben ons assortiment met veel zorg en aandacht samengesteld en geven u graag een persoonlijk advies op maat, bijvoorbeeld over horeca cafétafels en restauranttafels.

BEKIJK DE COLLECTIE