Studio Senses

CAFE INRICHTING

Bij Kaja interieurs helpen we u graag bij het vinden van passend interieur voor uw cafe inrichting. Of u nu zoekt naar meubilair voor een trendy bar of een bruin cafe. Met het meubilair van Kaja zitten u en uw klanten goed!

SFEERVOLLE CAFE INRICHTINGEN

Met een smaakvolle cafe inrichting verwelkomt u uw klanten voor een lekker biertje, een warme kop koffie of een goed gesprek aan de bar. Een sfeervolle cafe inrichting hoort daarbij en zorgt voor comfort en de juiste sfeer. U weet als geen ander dat de sfeer in het cafe bepalend is voor de ervaring van uw klanten.

De meubels van Kaja staat voor duurzaam, creatief en degelijk design. Wij leveren van relaxte, trendy loungebanken tot stoere barkrukken voor een typisch bruin cafe. Dit maken we helemaal compleet met verlichting, decoractie en complete barinrichting. Kortom: vind het interieur dat uw cafe inrichting compleet maakt.

CAFE INRICHTING OP MAAT

Bij Kaja is het inrichten van uw cafe in goede handen, van ontwerp tot realisatie. Misschien heeft u al complete ideeën voor uw cafe en misschien laat u zich liever verassen door onze creatieve ontwerpers. Onze medewerkers staan voor u klaar met deskundig advies, neem gerust vrijblijvend contact op. Samen werken we naar een inrichting toe die uw cafe compleet maakt.

Laat u ook inspireren door onze gratis catalogus.

BEKIJK DE COLLECTIE