Lampenkappen op maat
Lampenkappen op maat
Lampenkappen op maat
Lampenkappen op maat

Lampenkappen zijn er in vele vormen, materialen en afmetingen. Maar ze hebben allemaal iets met elkaar gemeen: lampenkappen zijn vaak eye-catchers in uw horeca zaak. Lampenkappen geven juist die ene bepaalde sfeer die uw horeca interieur even iets anders maakt. Ook is het mogelijk om ledverlichting te intregreren in een lampenkap zodat u meerdere sferen kunt geven aan uw horeca interieur.

 

vraag hier uw online offerte aan

U kunt door middel van het online aanvraagformulier uw lampenkap samenstellen o.a. qua vorm, maat en het aantal lichtbronnen. Naar aanleiding van deze gegevens sturen wij u een op maat gemaakte offerte op basis van de door u samengestelde lampenkap(pen).

 

ga naar het offerteformulier

Lampenkappen op maat
Lampenkap op maat
Lampenkap op maat

Horeca InrichtingLampenkappen op maat

Waar moet u allemaal aan denken bij het samenstellen van een lampenkap op maat. Dient de lampenkap als directe verlichting of indirecte verlichting. Bij indirecte verlichting wordt vaak gebruik gemaakt van een blender. Een mat transparante afdekplaat in de bodem van de lampenkap. Ook kan een blender in een lampenkap éénzijdig bedrukt worden met bijvoorbeeld een logo. Rechts een voorbeeld hiervan. Kijk ook goed naar de hoogte van het plafond. De plafondhoogte is medebepalende voor zowel de hoogte alsmede de breedte cq doorsnede van de lampenkap. Ook het aantal lichtbronnen is afhankelijk van de breedte cq doorsnede.

PCV vloeren
Groenstyling
Lampenkappen op maat
Lampenkappen op maat
Lampenkappen op maat
Inspiratieboek 2015