Studio Senses

HORECA BANKEN EN LOUNGEBANKEN

De horeca banken en loungebanken van Kaja Interieurs zorgen voor sfeer en comfort in uw horeca interieur. Het is een ideale toevoeging op een restaurant of (lounge)café, maar horeca banken en loungebanken zijn tegenwoordig ook een gewilde aanwinst voor ruimten zoals bedrijfskantines. Bij Kaja Interieurs kunt u terecht voor een ruim assortiment horeca banken en loungebanken.

LOUNGEBANKEN VOOR DE HORECA

Je ziet horeca loungebanken steeds vaker terugkomen in moderne horeca interieurs. Een horeca loungebank geeft uw gasten de vrijheid om op een ontspannen en sfeervolle manier tot rust te komen tijdens een middag of avond uit.

HORECA BANKEN

Horeca banken zijn er in diverse varianten en zorgen voor vele mogelijkheden in de inrichting van uw restaurant of bedrijfskantine. Ze bieden uw gasten niet alleen comfort, maar kunnen bovendien ook zorgen voor een geweldige ruimtebesparing. Onze houten banken zijn bijvoorbeeld gemaakt van lichte materialen, waardoor u de indeling van uw interieur binnen een oogwenk aanpast aan evenementen.

ADVIES OP MAAT OVER HORECA BANKEN EN LOUNGEBANKEN

Het is vaak een hele opgave om de juiste interieurelementen te kiezen voor uw horeca onderneming. Kaja heeft jarenlange ervaring in de horecabranche en helpt u graag bij het ontwerpen, realiseren en begeleiden van uw complete interieurproject. U kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor een persoonlijk advies op maat, bijvoorbeeld over horeca banken en loungebanken.

Heeft u interesse in ons assortiment horeca meubilair?
Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

BEKIJK DE COLLECTIE