HANOS Internationale Horeca Groothandel richt zich op de levering van food, non-food en versproducten aan de horeca, grootverbruikers en de bedrijvenmarkt.HANOS heeft alles onder één dak en bezorgt door heel Nederland. In de fraai ingerichte zelfbedieningsvestigingen vindt u een uitgebreid, scherp geprijsd assortiment van meer dan
85.000 artikelen! De Inkopers van HANOS zijn altijd op zoek naar het beste van het beste,
van over de hele wereld en aangepast aan de laatste ontwikkelingen en trends. 

Bij HANOS staat het belang van de klant voorop. Een persoonlijke benadering met een groot gevoel voor service, daar staan zij voor
. Tevens is HANOS leverancier van kerstpakketten.

ga naar de website

 

 

Van Gestel Horeca- en bedrijfskeukeninrichting is inrichter van professionele keukens 
en leverancier van horeca-apparatuur.


Als zelfstandig onderdeel van HANOS levert Van Gestel keukenapparatuur van topmerken en verzorgt complete keukeninrichtingen. 
Zij leveren topkwaliteit in apparatuur, deskundigheid, uitvoering en service. Van Gestel heeft een klinkende reputatie opgebouwd in de volle breedte van de horeca. Zij richten ons niet alleen op de traditionele horeca als restaurants, hotels, brasseriën, grand cafés, cafetaria's e.d.

Met de knowhow, apparatuur en service zijn zij dé perfecte partner voor de keukeninrichting van aanverwante horeca, zoals de restauratieve voorzieningen in bedrijfsrestaurants, scholen, grootwinkelbedrijven, ziekenhuizen, tankstations, de recreatiesector en dergelijke.

ga naar de website

 

 

Studio Senses zet alle zintuigen op scherp

Kaja Interieurs is één van de 13 HANOS-partners die haar krachten gebundeld heeft in Studio Senses. Het professionele experience center voor interieur, inrichting, identiteit en innovatie waar het prikkelen van de zintuigen centraal staat. Voor binnen, buiten en in de keuken. Een aansprekende combinatie van bijzondere producten, sfeervolle decoraties, unieke concepten, creatieve ontwerpen en echte persoonlijke aandacht. Ruim 5.000m2 klantbeleving en 13 expertises onder één dak met één gezamenlijk doel. 

U een ontspannen en inspirerend dagje uit laten beleven met een zakelijk tintje! Kijk maar eens op www.studiosenses.nl hoe we dat doen.

ga naar de website