De historie van Kaja Interieurs


In de jaren 60 zag Kaja als organisatie het daglicht. In haar showroom presenteerde het bedrijf een bont gezelschap van oude beelden, authentieke reclameborden, bijzondere schilderijen, koperen lampen, antieke meubelen en diverse andere curiosa. Alles om een horecagelegenheid sfeer en uitstraling te geven. Leuk detail is dat in die tijd alles werd opgedoken op markten en veilingen.

De jaren '70

De echte groei kwam in de jaren ’70. Horeca werd een begrip, bowlingbanen schoten als paddenstoelen uit de grond en als restaurant of telde je niet mee zonder karrenwielen en Brabantse kapjes. Kaja zag kansen en breide haar bedrijfsactiviteiten uit. Vanaf dat moment kon men terecht voor complete interieurprojecten, horecameubilair, verlichting en decoratie. En dat alles in de stijl van dat moment: ‘sfeervol bruin’. Gezellig, warme uitstraling en donker. En soms zelfs een beetje obscuur. Een stijl die tot op de dag van vandaag nog steeds een begrip is. Al dan niet in een moderner jasje.

Uitgebreid & optimaal assortiment

Later werd het assortiment steeds verder uitgebreid met een veelzijdige terrascollectie, meubelen die passen bij uiteenlopende interieurstijlen en producten voor aanverwante branches. Kortom; een optimaal assortiment willen bieden voor onze klanten. Qua meubilair, stijlen en budget. Dat is de kracht van Kaja. 

De tijden zijn immers veranderd en hiermee ook de wensen, behoeften of eisen met betrekking tot het interieur en de inrichting van hotels, restaurants & cafés, zorg- & onderwijsinstellingen, sport- & recreatiebedrijven of bedrijfsrestaurants & -ruimtes. En daar houden wij ons vandaag de dag als team en als dochter van HANOS Internationale Horeca Groothandel graag dagelijks mee bezig.

Onze roots

liggen binnen de horecabranche. Daar zijn we opgegroeid en voelen we ons thuis. Maar met ruim 50 jaar kennis, ervaring en passie op zak heeft Kaja Interieurs alle ingrediënten in huis om hospitality concepten ook tot leven te laten komen in onderstaande markten of disciplines. 

Onze inspiratie

Beleef hoe veelzijdig hospitality concepten kunnen zijn. Voor de horecabranche, maar we laten onze hospitality concepten zeker ook tot leven komen in aanverwante branches. Hiermee zijn we een inspiratiebron voor bedrijven in de zorg & onderwijs, sport & recreatie of retail. En bedrijven met multifunctionele bedrijfsruimtes zoals een bedrijfsrestaurant, binnentuin of kantoren. In dit boek delen we onze inspiratie graag met u.

Van idee tot opening

Wij geloven dat een goed gekozen interieur een sleutelrol vervult bij de sfeer-, smaak- en werkbeleving. En dat u daar echt het verschil mee kunt maken! Voor uw gasten, uw medewerkers en uiteindelijk ook voor uzelf. Een goed gekozen interieur geeft uw bedrijf de gewenste uitstraling, werkt motiverend voor medewerkers, trekt gasten aan en zorgt voor rendement. De keuze is aan u!

Bekijk ons inspiratieboek!