Horeca interieurs

Kaja interieurs staan voor creatief, inspirerend en duurzaam. Het ontstaan van onze sfeervolle interieurs begint meestal met een lumineus idee, een gekke ingeving of een bepaald gevoel. Samen met onze designers geven wij uw dit idee, deze ingeving of dat gevoel een gezicht. U voelt, ruikt en proeft de sfeer die onze designers voor uw zaak creëeren. Uw visie, concept en budget spelen hierbij de hoofdrol. Met een rugzak vol ervaring en passie dragen wij zorg voor het hele traject; van ontwerp tot realisatie.
Wij staan voor uw klaar om uw droominterieur te verwezelijken. Bent u er ook klaar voor?

Bekijk onze inspirerende projecten:

Creatieve, inspirerende horeca interieurs

Onze ontwerpstudio functioneert als het creatieve hart van het bedrijf. Hier worden de meest uiteenlopende interieurs ontworpen en gerealiseerd. De doordachte ontwerpen van onze designers zorgen telkens weer voor een verrassend en uniek interieur. Compleet afgestemd op de wensen van onze opdrachtgevers.

Vraag inspiratiesessie aan

Uitstraling en praktisch

Natuurlijk denken we niet alleen aan de uitstraling aangezien routing en efficiëntie ook een wezenlijk deel uitmaken van een goed ontwerp. Onze designers zijn thuis in elk segment en ontwerpen altijd volgens de laatste trends in uw branche.