PCV vloeren
Groenstyling
Geen afbeeldingen gevonden.

Horeca inrichting

Al meer dan 40 jaar ervaring...

Kaja Horeca Interieurs heeft al meer dan 40 jaar ervaring met het ontwerpen van horeca inrichtingen. Wij hebben met trots een ruime en uiteenlopende klantenkring die wij voorzien van kwaliteitsproducten. Wij leveren sfeervolle interieurs die passen bij onze klanten, waarbij wij altijd rekening houden met uw budget en uw visie voor uw eigen zaak. Onze designers hebben gevoel voor hun vak en weten altijd de juiste sfeer te creëren met hun ontwerpen.

Horeca InrichtingHoreca inrichting De Leest
Bekijk de interieurfoto's
Bekijk de interieurfoto's

Passie voor horeca inrichting

Kaja heeft passie voor horeca inrichting. Wij hebben een eigen ontwerpstudio dat creativiteit met functionaliteit weet te combineren voor de meest uiteenlopende horeca inrichtingen. Wat vaak begint met een idee of een droom, werken onze designers uit tot een tastbaar ontwerp dat perfect aansluit bij uw visie. Onze designers zijn thuis in elk segment en verwerken altijd de laatste trends uit de branche in hun ontwerpen.

Naast de uitstraling hechten onze designers ook veel waarde aan comfort en kwaliteit van het gebruikte materiaal. Met onze ruime collectie horeca meubilair van hoogwaardige kwaliteit kunnen we bij iedere inrichting maatwerk leveren. Kom naar onze showroom om inspiratie op te doen, of bestel direct ons inspiratieboek.

Geen afbeeldingen gevonden.

Horeca Interieur

Start of verbouwt u een (café-)restaurant met een minimale restaurantoppervlakte van 150m² en bent u geïnteresseerd in een compleet nieuw interieur? 

Kaja geeft u nu de mogelijkheid om uw droominterieur alvast een beetje werkelijkheid te laten worden. Met ons geavanceerde 3D ontwerpprogramma loopt u als het ware door uw pand en proeft u de sfeer van uw interieur.

Wilt u meer weten over onze 3D interieurimpressies? Neemt u dan even contact met ons op.